kopkrant
sneeuw800px

Brrrrrrr........!

Koning Winter gaat regeren! 

Wees voorbereid, doe een wintercheck, zodat u veilig op weg kunt en niet in de kou komt te staan.

Banden

Op wintersport? Winterbanden zorgen voor extra grip op de weg. Neem geen risico en maak online een afspraak voor een bandenwissel en maak bovendien kans op fantastische Bosch-prijzen! 

Leaseauto

Ook uw leaseauto is bij ons welkom! Omdat wij aangesloten zijn bij Bosch Car Service mogen wij onderhoud en reparatie uitvoeren aan leaseauto’s van diverse lease-maatschappijen. Bent u benieuwd of wij uw leaseauto mogen onderhouden? Neem dan contact met ons op.

apkzonderfratsen2

Afspraak maken? tel: 038 3315940, WhatsApp nummer 06 86816651, email: garage@ATK-RTK.nl of maak een afspraak via atk-rtk.nl

Nieuwe of gebruikte auto? 

Dan wilt u zoveel mogelijk auto voor uw budget en dus zoekt u een eerlijk bedrijf, dat betrouwbaar zaken doet, een stuk zekerheid. Dat is precies de manier waarop wij werken! U kunt een zoekopdracht verstrekken en wij gaan voor u aan de slag.

ATK Verkoop en Lease Kampen is niet merk gebonden en mag zichzelf dan ook onafhankelijk adviseur noemen. Wij zetten de door u gewenste auto meteen op de brug om hem technisch te onderzoeken!

U wilt niet zelf onderhandelen over voorwaarden of prijs? Wij doen het voor u! Kopen bij een vertrouwd, plaatselijk bedrijf? U moet bij ons zijn! En u bent iedere dag welkom in het Bedrijfssamenwerkingsgebouw aan de Ambachtsstraat 21 in Kampen.
logoboschcarservice38px


kopjeautootje

tootootjenr2800px1547823040

www.ATK-RTK.nl, garage@ATK-RTK.nl, Ambachtsstraat 21, 8263 AJ Kampen, Tel 038-3315940