Wagenparkbeheer

Het rijdend materieel is voor bedrijven vaak een flinke kostenpost. Bovendien is het vaak zo, dat iedereen maar wat doet. Vooral bij snel groeiende bedrijven zorgt dat voor complexe situaties. Er zit geen lijn is, er is geen plan, en er is niemand die het totaaloverzicht heeft. Is een auto kapot of geeft hij een melding, dan gaat hij naar de garage, met alle gevolgen (kosten!)van dien.

Dat is uiteraard niet de weg. Wie gebruik maakt van het wagenparkbeheer van ATK ervaart dat het een goede zaak is als er een wagenparkbeheerder is die alle zorgen overneemt. In samenwerking met een medewerker van het bedrijf brengen wij alle ins en outs in kaart. Wanneer is de distributieriem voor het laatst vervangen, hoeveel mm hebben de banden nog. Is het al tijd voor de APK keuring. Kan deze auto goedkoper de weg op, hoe is het brandstofverbruik. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

Als u met ATK in zee gaat voor uw wagenparkbeheer worden wij het aanspreekpunt van de chauffeurs. Daar hebt u geen omkijken meer naar. Uiteraard regelen we zo nodig vervangend vervoer.

Auto’s brengen en halen voor of na werktijd is geen probleem en ook op zaterdagmorgen staan we klaar voor de klanten van wagenparkbeheer. Het mag duidelijk zijn dat goed wagenparkbeheer geld oplevert en dat uw medewerkers geen tijd meer hoeven te besteden aan auto’s die het laten afweten op meestal zeer ongelegen momenten. Bij ATK zijn uw auto’s onze zorg.


Beluister hier ons Virus lied!