ATK

Uw auto is onze zorg. Dankzij onze modern ingerichte garage en geavanceerde teststraat kunnen we u als klant ontzorgen. Natuurlijk met een APK keuring, onderhoud en reparatie. Maar ook airco service, autoschade, banden en uitlijnen (3d uitlijnen) wat we ook voor grotere bedrijfswagens en kleine vrachtwagens verzorgen. Daarnaast hebben we ervaring met onderhoud en reparatie van campers. 

We zijn naast deskundig en onafhankelijk ook wereldverbeteraars. Dat is terug te zien in ons pand, wat klimaat-neutraal is en in onze duurzame manier van werken, waarbij we het milieu ontzien. Maar ook in ons gedachtegoed. We geloven niet in een economie waar groeien en graaien gewoon is geworden, maar vragen ons af hoe we met onze visie kunnen bijdragen aan een schonere leefomgeving. Dat doen we door in de eerste plaats kwaliteit te leveren en daarnaast onze verantwoordelijkheid jegens de maatschappij waarin wij leven te nemen. 

MVO betekende tot nu toe Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij noemen het nu Maatschappelijk Verbeterend Ondernemen. En we zijn altijd op zoek naar nieuwe relaties die dat gedachtegoed met ons willen delen!


Beluister hier ons Virus lied!