De garage......uw auto, onze zorg!

Even in een paar woorden omschrijven wat Auto Techniek Kampen voor u kan betekenen, dat is niet zo eenvoudig. Het komt er op neer, dat Auto Techniek Kampen uw problemen oplost! En dan bedoelen we natuurlijk problemen die met uw auto te maken hebben.

Uiteraard kan de klant bij ATK terecht voor APK keuringen, onderhoud, reparaties, het uitlezen van storingen en nog veel meer. Maar waar vindt u nog een garage die met u meedenkt. Die belt wat de reparatie gaat kosten of vraagt of u dat ene onderdeel ook niet beter kunt vervangen nu de motor toch los ligt. Een bedrijf waar u altijd binnen kunt lopen met vragen of om zelf even te kijken hoe het er voor staat met uw auto. Kijk, dat is meedenken met je klanten!

garage1garage2garage4

ATK verricht de reparaties onder BOVAG garantie en BOSCH service garantie. Wij nemen particuliere, bedrijfsauto's en leaseauto's onder onze hoede. En...niet onbelangrijk! ATK zorgt dat u niet stil komt te staan als uw auto een nachtje moet blijven. Door de aanschaf van twee splinternieuwe leenauto's die u gedurende de reparatie van uw eigen auto kunt gebruiken. Zoals gezegd....uw auto, onze zorg.

 

ATK is ook auto-makelaar. U zoekt een auto, maar ziet door de bomen het bos niet meer? Neem contact op, wij gaan voor u op zoek, controleren en testen de auto en geven u een onafhankelijk advies.

garage3garage5garage6


Beluister hier ons Virus lied!