De Spin ATF 2

spin atf

De Spin ATF 2, servicestation voor automatische versnellingsbakken. Het station spoelt de transmissie met de oude ATF olie, vermengd met het toegevoegde reinigingsmiddel. Minder nieuwe olie nodig, dus kostenbesparend en preventief. Gewoon, omdat je problemen voor moet zijn.

 


Vacatures

Werkplaatschef gezocht, klik hier voor meer info


Nieuw bij ATK-RTK-KOFFERBAK: ATK Verkoop en Lease!

Uw auto is onze zorg. Dat is al jaren zo. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, worden de aankoop van uw auto en uw lease auto nu ook onze zorg. Per 1 maart hebben wij namelijk onze ruim 30 jaar bestaande activiteiten uitgebreid waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn: ATK-RTK-KOFFERBAK is LeasePlan Direct Partner geworden.

En dat is niet alles. Vanaf dezelfde datum zijn wij ook het adres voor aankoop van een nieuwe of gebruikte auto, zodat ook de aanschaf van uw auto onze zorg wordt. Speciaal voor de activiteiten op het gebied van verkoop en lease is ATK-RTK-KOFFERBAK uitgebreid met een glanzend nieuwe B.V., ATK verkoop en lease. De dagelijkse leiding berust bij Vincent Smit en Joep Roth.

Leasen met persoonlijk contact
Vanaf nu kunnen wij voor u offertes maken voor het operationeel leasen van vrijwel alle merken en types personen- en bestelauto's. Voor u betekent dit leasen met het persoonlijke contact van uw autobedrijf ‘om de hoek’, en toch bij de grootste leasemaatschappij van Nederland! Wij bieden scherpe tarieven, aantrekkelijke voorwaarden, persoonlijke service en aandacht. Daarnaast worden de contracten ondergebracht bij een grote, betrouwbare leasemaatschappij. Uiteraard kunt u het onderhoud bij ons laten doen. ATK Verkoop en Lease is graag uw aanspreekpunt voor alle vragen over leasen en andere aspecten van wagenparkbeheer.

Zoekopdracht
U bent op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? Wij denken graag met u mee. Op onze site ziet u een aantal mogelijkheden, maar er zijn er nog veel meer. Onder andere het verstrekken van een zoekopdracht. Laat u adviseren door een vertrouwd bedrijf, met de mogelijkheid om de door u gewenste auto meteen op de brug te zetten en technisch te onderzoeken. Wij verkopen alle merken nieuw en gebruikt en mogen onszelf dus onafhankelijk adviseur noemen. U bent iedere dag welkom in het Bedrijfssamenwerkingsgebouw aan de Ambachtsstraat 21 in Kampen.

Uw budget goed besteden?
Zorg voor een eerlijk advies. Informatie of een offerte aanvragen kan! Mail naar verkoop@atk-rtk.nl of bel 038-3315940, dan gaan wij meteen voor u aan de slag! U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier op de website.
  
Wilt u eerst meer weten over ons of over leasen? Een afspraak met Vincent Smit is snel gemaakt!

Uw auto, onze zorg! Of het nu om aanschaf, leasen of onderhoud gaat.

 Bekijk hier de actie leaseauto's

 

Mazda 6

 

BMW i3 Nu met één jaar gratis vakantieauto

Opel Astra

Opel Astra

 

Opel Corsa

 


ATK-RTK-app

Download onze app in de appstore of googleplay


 

APK ACTIE!

MAAK KANS OP EEN VAN DE 10 AUTO'S T.W.V. € 10.000,- >>


ATK RTK KOFFERBAK op lifestyle - bekijk filmpje >>


ATK-RTK-KOFFERBAK is een multifunctioneel bedrijf bestaande uit: